Delfinen har brug for DIG

Delfinen har brug for dig!

   -Bliv en del af fællesskabet

 

Ny hjælpetræner til næste sæson; Rita og Lily har valgt at træde af efter mange års tro tjeneste. For at bevare vores meget velbesøgte pensionisthold søger vi en ny træner (eller et trænerpar). Der er ca. 25 glade pensionister som svømmer på holdet år efter år, så vi håber virkelig at vi kan finde en ny træner til start 1/9.

 

Ny hjælpetræner til næste sæson; Hvis du elsker at svømme og godt kunne tænke dig at arbejde med at undervise børn i svømning når du bliver lidt ældre – så start op med at blive hjælpe træner i vores klub. Du skal være født i 2006 (det er dem som starter op som nye hjælpere efter sommerferien) og vi vil rigtig gerne høre fra dig hvis du IKKE går på konkurrenceholdet, da vi har brug for nogen som kan være hjælpere i det lille bassin imens konkurrenceholdet træner. (F.eks. torsdag fra kl. 18-19).

 

Nye bestyrelsesmedlemmer; Til vores Generalforsamling skal vi gerne have tre nye bestyrelsesmedlemmer ind. Så har du lyst til at være med – og være en del af dem som har indflydelse på klubbens daglige drift og fremtid, så giv lyd!

 

Ny kasserer; Vores kasserer i klubben har desværre ikke mulighed for at fortsætte i bestyrelsen, og vi skal derfor have fundet en ny kasserer. Dorthe har lovet at hjælpe en ny kasserer i gang, så man ikke skal starte på bar bund. Kontakt os gerne for at høre nærmere, hvis du har lyst til at gøre en forskel for vores forening.

 

Ny træner; Vi har et par af vores voksne trænere som nu træder tilbage efter at have været træner i mange, mange år – og vi vil derfor her høre fra dig hvis du kunne tænke dig at blive træner i klubben. Vores træner team består i dag af 5 voksne og 5-6 unge, samt en del hjælpetrænere. Vi træner mandag, tirsdag og torsdag, og vi kan sagtens lave plads til dig blandt vores unge trænere – så har du lysten, så har vi rammerne – og tilbyder gerne diverse kurser. hvis du har lyst til /behov for det.