Betingelser

Forretningsbetingelser for Svømmeklubben Delfinens website svk-delfinen.dk

Generelle oplysninger om klubben:

Svømmeklubben Delfinen
Selskabsform: Forening
CVR: 49461410

Adresse:
Svømmeklubben Delfinen
Korsvejs Allé 3

5500 Middelfart
Officiel web-adresse: www.svk-delfinen.dk

TILMELDING OG BETALING

Ved linket Hold/Online tilmelding kan man tilmelde sig klubben svømmehold. Betaling sker direkte efter tilmelding. Betaling kan udføres ved Dankort eller Visa/Dankort.

PRISER

Alle priserne på www.svk-delfinen.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening. Alle priser er opgivet i danske krone DKK.

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:
– Tilmelding til hold(eller flere hold)
– Venteliste

Sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.

BETALING

www.svk-delfinen.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort
Visa/Dankort

Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages fortrydelsesret på købet. Ved fortrydelse returneres det fulde indbetalte beløb

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden.

FORBEHOLD

Svømmeklubben Delfinen tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Svømmeklubben Delfinen er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Svømmeklubben Delfinen og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.svk-delfinen.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for:

– at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

– at www.svk-delfinen.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Svømmeklubben Delfinen og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Svømmeblub Delfinen ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Svømmeblub Delfinen. Svømmeblub Delfinen påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Svømmeblub Delfinen ydelser på www.svk-delfinen.dk